Pulpe de pui cu bere si garnitura de cartofi cu ceapa si cascaval

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 14 Apr 2013 | 5777 vizualizari

 

Aveam in frigider o bere Bergenbier-prietenii stiu de ce-,mai avea nitel si facea crize de plictiseala.Asa ca m-am gandit sa o cuplez cu niste pulpe,chiar daca amandoua sunt de acelasi gen,se poarta....

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe de pui
  • 1 bere bergenbier
  • 1 capatana usturoi
  • 3-4 grame cimbru
  • 1 lingurita sare
  • 1/2 lingurita piper
  • 2 lingurite mustar
  • 2-3 feliute lamaie
  • 50 ml ulei
  • 8 cartofi potriviti
  • 4 cepe
  • 1 lingurita sare
  • 100 g cascaval ras
Portii: 3
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu bere si garnitura de cartofi cu ceapa si cascaval:

Mai intai am pregatit pulpele,le-am curatat,spalat si le-am uns cu ulei,am pus sare,piper si cimbru si am turnat mai mult de jumatate din bere,am lasat la frigider cca 3-4 ore.Le-am pus intr-un vas de yena,am turnat zeama peste ele,am curatat o capatana de usturoi si am strivit-o,aruncand-o peste pulpe,am acoperit cu folie de aluminiu si am dat vasul la cuptor cca 25 min.Apoi am scos folia si am facut un amestec din mustar si zeama din vas,am uns pulpele cu amestecul respectiv si am taiat 2-3 feliute de lamaie,am bagat din nou la cuptor cca 30 min,pana s-au rumenit bine.Intre timp am curatat cartofii i-am taiat cubulete mici si i-am pus la fiet cca 15 min.Ceapa am curatat-o si am taiat-o marunt.Am pus ulei in tuci si am calit ceapa,peste ea am adaugat cartofii scursi de apa si am lasat sa se inabuse cu ceapa cca 20 min,la foc mic.Am potrivit de sare.Cand asezam cartofii pe farfurie radem cascaval desupra...Sa aveti pofta !

TIPS-URI

1

cuptorul sa fie preancalzit cand bagam pulpele

2

cand punem cartofii la fiert adaugam si-un praf de sare

3

la fel si in ceapa pe care o calim,punem un praf d esare

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu bere si garnitura de cartofi cu ceapa si cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

  Limonada a la Cleme - racoritoare si plina de vitamine

pe 02.05 la 20:10

Carrot cake reteta de tort de morcovi cu crema de branza

pe 02.05 la 14:02

Plăcinte cu carne - aperitiv gustos cu carnea rămasă

pe 02.05 la 11:25

Tiramisu la pahar cu cozonac - Rețeta unui desert ușor și delicios

pe 02.05 la 10:57

Cornulețe fragede - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 02.05 la 10:21

TOP
utilizatori

laura_n

3385 puncte

Rocsi

2610 puncte

Constelatialeu

2522 puncte

Catalina L

1978 puncte

oanapl

1227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Piept de pui in crusta de susan la cuptor